Düğün Mekanına Göre Gelinlik Seçimi

Nerede ve nasıl bir düğün ile evlenmek istediğini bilen bir gelin adayı iseniz gelinlik seçiminizi yaparken çok zorlanmayacaksınız büyük ihtimalle. Fakat düğün mekanınız belli değil ise gelinlik modelinizi kesinleştirmemenizi öneririz.  Düğün tarihiniz belli olduktan sonra mevsimi de göz önünde bulundurarak düğün mekanını netleştirmelisiniz. Mekandan sonra da gelinlik modelinize karar vermeniz iyi olacaktır. Seçtiğiniz gelinlik ile güzel görünmeniz düğün mekanıyla yakından ilişkilidir. Peki  hangi mekanda nasıl gelinlik modelleri tercih etmelisiniz? Devamını Oku

Uzun Kollu Gelinlik Modelleri

Uzun kollu gelinlikleri muhafazakar, sıkıcı bulan insanlardan mısınız? Tekrar düşünmenizi tavsiye ederiz. Doğru model tercihi sayesinde uzun kollu gelinlikler ile zarif ve büyüleyici bir gelin olabilirsiniz. Peki size uygun uzun kollu gelinlik modelleri hangileri? Uzun kollu gelinlik modelinize karar verirken nelere dikkat etmelisiniz?

Devamını Oku

Mevsime Göre Gelin Çiçekleri

Günümüzde gelinlerin vazgeçilmez aksesuarı olan gelin çiçeklerinin tarihi çok eskiye dayanıyor. Şimdilerde gelinliğin tamamlayıcı unsuru olarak kullanılan gelin çiçeklerini; Eski Roma ve İskandinav kültürlerinde genç kızlar şans getirmesi ve kötü ruhları kovması için taşırlarmış. Modern zamanlarda böyle bir anlam yüklenmese de gelin çiçeği hala düğünlerin ve gelin adaylarının olmazsa olmazı. Peki gelin çiçeğine karar verirken nelere dikkat etmeli? Geline ve düğüne uygun gelin çiçekleri nasıl olmalı? Mevsime uygun gelin buketi aranjmanları nasıl yapılır?

Devamını Oku