Dantelli Gelinlik Modelleri

Evlenirken dantelli bir gelinlik giyeceğinin hayalini kuranlardan mısınız? Eğer öyle ise yalnız değilsiniz. Dantelli gelinlikler gelin adayları tarafından en çok talep gören ve tercih edilenler modellerden. Bu kadar çok talep görmesi sebebiyle de modası hiç geçmeyen ve her dönem giyilen dantelli gelinlik modelleri özellikle Fransız dantel detayları ile öne çıkıyor. Gelinliklerde en çok kullanılan ve gelinliğe en çok yakışan dantel çeşitleri arasından sizin tercihiniz hangisi? Dantelli gelinlik modelleri içinden size en yakışan gelinliği nasıl bulacaksınız? Dantelli gelinlik modelinize karar verirken dikkat etmeniz gerekenler neler?

Justin-Alexander_8839

Justin Alexander 8839 modelinde; ipek tül ve ışıltılı Fransız danteli kullanılmış. Kırık beyaz rengin tercih edildiği A kesim gelinlik modeli zarif gelin adaylarının tercihi.

Romantik Gelinlerin Tercihi Dantelli Gelinlik Modelleri
Zarif ve romantik bir görüntü için olmazsa olmaz gelinlik detayı şüphesiz danteldir. Gelin adayları tarafından sıkça tercih edildiği için dantelli gelinlik modellerinde seçenekler oldukça fazladır. Gerek dantel çeşidi gerekse dantelin gelinlikte kullanılma şekli ile birbirinden farklı sayısız modelde dantelli gelinlik bulunabilir. Diğer dantel kumaşlara göre daha pahalı olan Fransız danteli gelin adaylarının ilk tercihi oluyor. Fransız danteli adını dokuma tekniğinden alır. Desenlerin tül ile beraber dokunması sayesinde kibar ve zarif bir sonuç ortaya çıkıyor. Zarafetini gelinliği ile vurgulamak isteyen gelin adayları için Fransız danteli iyi bir seçimdir.

Justin-Alexander_8794

Justin Alexander 8794 modeli üst bedenindeki dantel detayları ile dikkat çekiyor. Omuzlara dökülen Fransız danteli ile tamamlanan modelde toplu saç modelleri kullanılarak gelinliğin dantel detaylarının kapatılmamasına özen gösterilmeli.

Dantel detayları çok seven bir gelin adayı iseniz komple dantel kumaşın kullanıldığı gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Gelinliğinin kabarık olmasını isteyen ve dantel detaydan da vazgeçemeyen gelin adayları abartılı bir görüntü oluşturacaklarının endişesini duyarlar bazen. Bu durumda dantel detaylarını gelinliğin üst kısmında kullanarak daha sade bir görüntü sağlanabilir. İsteğe bağlı olarak etek uçlarında da dantel kullanılabilir. Ya da eteğin tamamında kullanmak yerine eteğe serpiştirilmiş izlenimi verecek şekilde dantelden yararlanılabilir.

Lilian-West_6394

Lilian West 6394 modeli romantik ve sade gelinlerin tercihi. Üst bedende yoğun olarak kullanılan dantel detaylar etekte serpiştirilmiş izlenimi verilerek sadeleştirilmiş.

Dantelli Denizkızı Gelinlik Modelleri
Uzun boylu ve düzgün fizikli bir gelin adayı iseniz dantelli denizkızı gelinlik modelleri ile rüya gibi görünebilirsiniz. Uzun kuyruğunda dantelin vurgulandığı modeller ile muhteşem görünürsünüz. Straplez kesimin üstünde dantelli devam eden gelinlik modellerine de oldukça sık rastlıyoruz. Kollarda da devam edecek şekilde kullanılan dantel detayları ile romantik bir gelin görüntüsü çiziliyor.

Enzoani_Dakota

Enzoani Dakota modeli balık kesim gelinlik modellerinin iyi bir örneği. Kordoneli Fransız dantelinin kullanıldığı gelinlik modeli özellikle uzun kuyruğu ile dikkat çekiyor.

Dekolte bölgelerinde dantel kullanılması da son dönemlerde çok moda. Özellikle sırt dekoltesinde kullanılan dantel gelinliğin havasını değiştiriyor. Kolun bütününde kullanılmadan sadece omuzları kapatan dantel kollarda şık ve romantik gelinlerin vazgeçilmezi. Dantelli gelinlik tercih eden gelin adayları duvak seçiminde dikkatli olmalılar. Kollarda ve göğüs dekoltesinde dantel kullanılan bir gelinlik giyecekseniz duvağınız sade olmalı. Aksi takdirde duvaktaki ve gelinlikteki danteller karışık ve göz yoran bir görüntüye sebep olur. Straplez kesim gelinlikler de ise dantel detaylı duvaklar tercih ederek gelinliğiniz ile bir bütün sağlayabilirsiniz.

Lilian-West_6319

Lilian West 6319 modelinde dantel sadece üst bedende kullanılmış. Balık kesim olan gelinlik modelinde ipek şantuk oldukça zarif bir seçim olmuş. Sırt dekoltesindeki dantelin oldukça dikkat çektiği model ile büyüleyici ve unutulmaz bir gelin olabilirsiniz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir