“Partiden Düğüne: After Party Gelinlikleri İle Unutulmaz Anlar”

Düğün gününüzde her şey mükemmel bir şekilde planlandı ve muhteşem bir törenle evlendiğiniz aşkınızla tanıştınız. Ancak eğlence bitmiş değil! Şimdi sıra after party’de. Gelin, bu anlamlı anları kutlamanın ve dans pistini ateşlemenin zamanı! İşte after party gelinlikleriyle bu özel anlara renk katacak birkaç öneri:

 

Devamını Oku

2024 Gelinlik Trendleri: Rüya Gibi Bir Düğünün Kapılarını Aralayın

Yeni bir yıl, yeni gelinlik trendleri demek! 2024 gelinlik modasında göz alıcı detaylar, modern çizgiler ve klasik zarafet bir araya geliyor. Bu yıl gelin adaylarına sunulan tasarımlar, her tarza uygun seçeneklerle dolu. İşte 2024 gelinlik trendlerinden bazıları:

Devamını Oku

Gelinlik için Duvak Seçimi

Küçüklüğümüzden beri gittiğimiz düğünlerde bir gün o bembeyaz, kabarık ve şık gelinliklerden birinin içinde olacağımız günü hayal ederiz. Bir gelinliği tamamlayan en önemli aksesuar nedir? Tabii ki duvaklar. Özellikle gelinlerin o upuzun, yerlere kadar sürünen ya da saçlarının altından omuzlarına dökülen gelinlik duvakları güzellikleriyle başımızı döndürmeye yeter. Doğru ve gelinliğinize uygun duvak seçimi; sizin daha şık ve daha güzel görünmenizi sağlayacaktır.  Devamını Oku

Düğün Mekanına Göre Gelinlik Seçimi

Nerede ve nasıl bir düğün ile evlenmek istediğini bilen bir gelin adayı iseniz gelinlik seçiminizi yaparken çok zorlanmayacaksınız büyük ihtimalle. Fakat düğün mekanınız belli değil ise gelinlik modelinizi kesinleştirmemenizi öneririz.  Düğün tarihiniz belli olduktan sonra mevsimi de göz önünde bulundurarak düğün mekanını netleştirmelisiniz. Mekandan sonra da gelinlik modelinize karar vermeniz iyi olacaktır. Seçtiğiniz gelinlik ile güzel görünmeniz düğün mekanıyla yakından ilişkilidir. Peki  hangi mekanda nasıl gelinlik modelleri tercih etmelisiniz? Devamını Oku

Uzun Kollu Gelinlik Modelleri

Uzun kollu gelinlikleri muhafazakar, sıkıcı bulan insanlardan mısınız? Tekrar düşünmenizi tavsiye ederiz. Doğru model tercihi sayesinde uzun kollu gelinlikler ile zarif ve büyüleyici bir gelin olabilirsiniz. Peki size uygun uzun kollu gelinlik modelleri hangileri? Uzun kollu gelinlik modelinize karar verirken nelere dikkat etmelisiniz?

Devamını Oku

Mevsime Göre Gelin Çiçekleri

Günümüzde gelinlerin vazgeçilmez aksesuarı olan gelin çiçeklerinin tarihi çok eskiye dayanıyor. Şimdilerde gelinliğin tamamlayıcı unsuru olarak kullanılan gelin çiçeklerini; Eski Roma ve İskandinav kültürlerinde genç kızlar şans getirmesi ve kötü ruhları kovması için taşırlarmış. Modern zamanlarda böyle bir anlam yüklenmese de gelin çiçeği hala düğünlerin ve gelin adaylarının olmazsa olmazı. Peki gelin çiçeğine karar verirken nelere dikkat etmeli? Geline ve düğüne uygun gelin çiçekleri nasıl olmalı? Mevsime uygun gelin buketi aranjmanları nasıl yapılır?

Devamını Oku

Gelinlik Randevusuna Giderken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Muhteşem ve büyüleyici bir gelin olmanın en temel kuralı kendinize yakışan en güzel gelinliği almaktan geçer. Peki, bir gelinliği almak kolay bir iş mi? Tabii ki hayır! Çok titiz bir çalışma gerektirir. Aylar boyunca bir çok mağazaya gidersiniz, bir çok siteye bakarsınız, arkadaşlarınız ve ailenizle uzun ve bitmek bilmeyen konuşmalar yaparsınız; ama zorlu yolculuğun sonunda istediğiniz gelinliğe ulaşmanın vermiş olduğu hazzı sizden başkası da bilemez. Gelinlik randevusuna giderken dikkat etmemiz gereken bazı noktaları unutmaz ve dikkat edersek; bu stresli süreci atlatmak gerçekten çok kolay. Devamını Oku

Gelin Takısı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Büyüleyici bir gelin olmanın detaylarda ve bu detayların birbiri ile uyumluluğunda saklı olduğunu birçok kez vurguladık. Gelinlik modelinize karar verdikten sonra saç ve makyaj modelleri hakkında fikirler edindiniz ve sıra geldi gelin takılarınıza… Gelin takılarınızı seçerken nelere dikkat etmelisiniz? Size uygun gelin takıları hangileri?

Devamını Oku

Dugun.com Röportajı – Gelinliğe Göre Kumaş Seçimi

Marka Yöneticimiz Janset Baç Dülger, dugun.com TV’ye verdiği röportajında gelinlik kumaş seçimi hakkında bilgi verdi.

Devamını Oku

Düğün Pastası Seçimi

Düğün boyunca gelin ve damattan rol çalarak kendi seremonisini oluşturan tek şey düğün pastasıdır. O an geldiğinde herkes bakışlarını düğün pastasına çevirir ve merak ile pastanın tadına bakacakları anı beklerler. Peki düğün pastası seçerken nelere dikkat etmek gerekir? Düğün mekanına ve konseptine en uygun düğün pastaları hangileridir?

Devamını Oku